BSO Zeist


Op de BSO Zeist van ’t Mereltje krijgt uw kind een afwisselende middag na zijn of haar schooldag. De BSO van ’t Mereltje bevindt zich in Zeist op de Hortensialaan 32 in een rustige woonwijk.

 

Activiteiten BSO Zeist

We beginnen de middag altijd met een rustmomentje waarin kinderen kunnen genieten van een gezonde snack van groente en fruit. Ook kunnen zij hun verhaal kwijt over de schooldag die achter hen ligt.

Na dit rustmoment bieden wij diverse activiteiten aan, soms ook binnen een bepaald thema. In de voorjaarsvakantie van 2018 was ons weekthema ‘Muziek’. In deze week hebben wij onder anderen muziekinstrumenten geknutseld, zijn we naar Museum Speelklok in Utrecht geweest, hebben we muzieknoten gebakken, een muziek quiz gedaan, een lied geschreven en is er een speurtocht uitgezet.

 

Eigen activiteiten

Wij begrijpen goed dat kinderen ook buiten de BSO activiteiten hebben. Zwemles, muziekles, judo of hockeytraining zijn allemaal activiteiten die voorkomen in de agenda van veel kinderen. ’t Mereltje heeft een eigen shuttledienst waarmee we je kind naar zijn of haar activiteiten kunnen brengen. Klik hier voor meer informatie over de shuttledienst.

 

Extra services

’t Mereltje biedt diverse extra’s voor zowel ouder als kind. Zo bieden wij de mogelijkheden voor een kinderkapper en een jaarlijkse fotograaf die fantastische, professionele familiefoto’s maakt. Voor de ouders van BSO Zeist hebben wij ook BB TakeAway. Wanneer je na een lange dag werken geen ruimte meer hebt om te koken maar wel graag een verse maaltijd op tafel hebt staan, hebben wij BB TakeAway. Dit is onze maaltijdservice. Je dinner wordt bereid door de koks van Bubbles & Blessings. Het enige wat je thuis nog hoeft te doen is de maaltijd opwarmen. Kijk hier voor meer informatie.

 

Inschrijven

Je kind inschrijven voor onze BSO Zeist kan via de rode knop. Wanneer onze afdeling planning je inschrijving heeft ontvangen wordt deze zo snel mogelijk verwerkt. Van ons ontvang je vervolgens inloggegevens voor de ouderapp en een voorstel voor een overeenkomst.

 

Nog vragen? Mail deze dan naar info@mereltje.nl