Kinderopvang De Bilt


Woont u in Zeist of omgeving en bent u op zoek naar een geschikte kinderopvang voor uw kind? Dan bent u bij Kinderopvang ’t Mereltje in Zeist aan het juiste adres. Onze ervaren leidsters verwelkomen uw zoon of dochter graag op de groep. Het is al mogelijk om uw kinderen vanaf 3,5 uur per week op te vangen.

 

De groepen van kinderopvang Zeist

In de dagopvang werken we met verschillende groepsindelingen. Wanneer uw kind in een verticale groep wordt geplaatst zit hij/zij met kinderen van 0 tot 4 jaar. Zo kan uw kind zichzelf optrekken aan de oudere kinderen of juist dingen leren aan de jongere kinderen.

In de peutergroep ligt de focus meer op het ontwikkelingsniveau van uw kind. De activiteiten waar uw kind aan deelneemt worden specifiek toegespitst op de ontwikkeling van uw kind. Zo worden kinderen die qua ontwikkelingsniveau bij elkaar aansluiten bij elkaar in groepjes gezet.

De algemene speelruimte is altijd versierd volgens een bepaald thema. Om de kinderen te prikkelen nieuwe dingen te ontdekken veranderen wij deze thema’s tweemaal per jaar.

 

Vestigingen in Zeist

Kinderopvang ’t Mereltje heeft in Zeist twee verschillende vestigingen. Onze opvanglocaties bevinden zich op de Hortensialaan 32 en op de Choisyweg 2 in Zeist. Onze vestiging aan de Hortensialaan biedt 2 verticale groepen voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Daarnaast zijn er ook nog 2 peutergroepen en is er een buitenschoolse opvang. Aan de peutergroepen bieden we op deze locatie opvang van 8.30-12.00 uur. Wanneer gewenst is het mogelijk om flexibele opvang te regelen.

Onze vestiging aan de Choisyweg is in 2012 prachtig gerenoveerd waardoor we hier een ruime, lichte binnenspeelruimte hebben. Op deze locatie hebben wij drie verticale groepen voor kinderen van 0-3 jaar en drie peutergroepen. Ook hier is flexibele opvang mogelijk.

 

Openingstijden

De dagopvang van Kinderopvang ’t Mereltje in Zeist is iedere werkdag geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Uw kind ’s morgens welkom tussen 07.30 uur en 09.00 uur. Ophalen kan ’s middags van 16.30 tot 18.30 uur. Wanneer u uw kind een halfuur eerder of later op komt halen is dit tot 48 uur van tevoren altijd bespreekbaar.

Schrijf uw kind vandaag nog in via de rode button!