Vanaf 1 mei waait er een nieuwe wind bij de vestigingen van ’t Mereltje in Zeist. Dan vallen de dagopvang en de bso aan de Choisyweg en de Hortensialaan onder kinderopvangorganisatie Kindergarden. ’t Mereltje gaat zich concentreren op de vestigingen in De Bilt en Bilthoven – waar we een prachtig nieuw kinderdagverblijf aan het bouwen zijn.

Kindergarden is een landelijk gerenommeerde kinderopvangorganisatie, met dezelfde visie, doelen, waarden, normen en feeling als ’t Mereltje. Met volop persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ontwikkeling. In een vertrouwde, huiselijke en veilige omgeving. Voor de ouders, kinderen en medewerkers van de vestigingen in Zeist verandert er in principe weinig. Alle medewerkers gaan mee naar Kindergarden. De kinderen houden dus hun vertrouwde pedagogisch medewerkers. Die, in elk geval het eerste jaar, blijven werken volgens het concept en de aanpak van ’t Mereltje.

Nog vragen over de overgang van ’t Mereltje Zeist naar Kindergarden? Je kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 030 – 228 86 01 of mailen: info@mereltje.nl.