Foundation


Mereltje Foundation

Al jarenlang steunt ’t Mereltje goede doelen. Vanaf 2017 pakken we het groots aan en introduceren wij de Mereltje Foundation! Ons eigen goede doel, onze manier om elk jaar niet één maar drie doelgroepen te ondersteunen.

Samen helpen wij een handje, geven we financiële ondersteuning of bezorgen we iemand een fijn moment. Help je mee?

Wat doet de Mereltje Foundation?

Met de grootste zorg en liefde vangen we dagelijks jullie kleintjes op. Wij vinden: als kinderopvang heeft ’t Mereltje óók een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom willen wij ook anderen steunen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Jaarlijks zocht ‘t Mereltje een goed doel uit en schonk daaraan een mooi bedrag. Soms in combinatie met een leuke actie of een bijzondere activiteit. Vanaf nu kiezen we elk jaar drie ‘eigen’ goede doelen die we – hopelijk met jullie hulp – een steuntje in de rug geven.

Tijdens de volgende Mereltje-evenementen zamelen we geld in voor aansluitende doelgroepen:

  • High tea voor opa’s en oma’s (april)
  • Sportdag (juni)
  • Kinderboekenbal (oktober)

’t Mereltje verdubbelt de opbrengst en schenkt het in goederen aan een doelgroep die past bij het evenement. Voor elke inzamelingsronde ontvangen jullie meer informatie over het nieuwe goede doel.

High tea mee en steun ouderen in de buurt (13 April 2017)

Het allereerste inzamelmoment is tijdens onze high tea voor opa’s en oma’s. Een extra bijzonder moment dus op 13 april 2017!

Onze prachtige peuters zetten – met een beetje hulp van de pedagogisch medewerkers en Bubbles & Blessings – een heerlijke high tea voor jullie klaar. Natuurlijk mogen jullie (opa’s, oma’s, papa’s, mama’s…) gratis deelnemen aan de high tea.

Wil je de foundation steunen op 13 april?

Geweldig! Meedoen kan op twee manieren:

  • Betaal met muntjes voor de high tea en laat deze door jullie peuter in de grote pot gooien. Wat zal hij of zij trots zijn! Het bedrag is uiteraard helemaal aan jullie.
  • Bestel een cateringdoosje met zes heerlijke zelfgebakken hapjes voor € 7,50. Met natuurlijk een leuke verrassing van de peuters.
    Hoe je de foundation ook steunt, het volledige bedrag gaat naar de Mereltje Foundation.

Wat doen we met de opbrengst?

Met jullie financiële hulp serveren onze peuters in juni 2017 een heerlijke high tea in vier ouderencomplexen, twee in Bilthoven en twee in Zeist. Blijft er geld over? Dan doneren we dit volledig aan het Ouderenfonds.

Aanmelden

Doe je mee? Stuur een mailtje naar info@mereltje.nl en geef de volgende gegevens aan ons door. ………………………………. (naam ouder/grootouder/familielid) wil graag deelnemen aan de high tea op 13 april 2017 op locatie ………………………………. (vestiging KOV ’t Mereltje). Ik bestel wel/geen cateringdoosje t.b.v. de Mereltje Foundation.