BSO De Bilt


Bij de BSO De Bilt geeft ’t Mereltje kinderen een goede balans tussen creativiteit, vrijheid en structuur.

 

Wat we doen?

Bij ’t Mereltje bieden wij kinderen na hun schooldag een intense middag. We starten meestal met een moment van rust waarin de kinderen alle ruimte hebben om over de afgelopen dag te praten. Dit doen we altijd onder het genot van een gezonde snack. Na het rustmoment bieden wij verschillende activiteiten aan. Denk hierbij aan knutselen, sporten of het volgen van theaterlessen.

 

 

Activiteiten buiten BSO De Bilt

Wanneer kinderen naar een sportles, zwemles, muziekles of andere activiteit buiten onze BSO De Bilt gaan regelen wij dit. Met onze stints brengen wij je kinderen naar deze activiteiten. Voorwaarde is wel dat dit binnen de gemeente is.

 

 

Openingstijden

Op alle werkdagen, maar ook op studie- of vakantiedagen ontvangen wij je kinderen graag tussen 07.30 uur tot 18.30 uur. Kinderen worden weer opgehaald tussen 16.30 uur en 18.30 uur. Een afwijking van een half uur op het brengen of halen is altijd bespreekbaar. Bespreek dit s.v.p. uiterlijk 48 uur van tevoren met de vestigingsmanager.

 

Voorschoolse opvang

Op de Rietakkerschool in De Bilt bieden we ook voorschoolse opvang aan. Breng uw kind tussen 7.00 en 7.30 uur en wij brengen uw kind om 8.30 uur keurig op tijd naar hun klas.

 

Tarieven & Pakketten

Bij ’t Mereltje BSO De Bilt hanteren wij verschillende pakketten. Let op! Alle hieronder genoemde tarieven zijn gebaseerd op één dag opvang in de week.

  • Pakket 1: 52 weken – € 186,32 per maand
  • Pakket 2: 46 weken – € 155,70 per maand
  • Pakket 3: 40 weken – € 115,85 per maand

Meer informatie over de pakketten, plaatsingskosten etc. staan bij Tarieven & Pakketten.

 

Inschrijven

Inschrijven voor de BSO De Bilt kan via de rode knop. Na het ontvangen van de inschrijving gaat onze afdeling planning direct aan de slag en ontvang je zo snel mogelijk login gegevens voor het ouderportaal en een voorstel voor de overeenkomst.

Wanner er nog vragen zijn kun je deze altijd mailen naar info@mereltje.nl