Inschrijven


Inschrijven gaat eenvoudig via de rode knop op deze pagina. Er zijn geen kosten aan verbonden. Onze afdeling planning verwerkt je gegevens (met inachtneming van de privacywetgeving; lees ook onze Privacyverklaring) en mailt je een bevestiging. Daarbij ontvang je meteen de inloggevens voor het ouderportaal. Ook stellen we een overeenkomst op die je digitaal kan goedkeuren als je definitief voor onze kinderopvang hebt gekozen. Vier weken voor plaatsing ontvang je een bevestigingsbrief met alle overige details, zoals wenochtenden, de benodigde formulieren en een factuur voor de plaatsingskosten.

Zwanger

Je kunt je kindje al tijdens de zwangerschap inschrijven. Een naam en geboortedatum hoef je dan natuurlijk niet in te vullen. Wel vernemen we graag de uitgerekende datum.

Meer weten?

Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze gerust via planning@mereltje.nl of aan Anne. Zij kan je ook meer vertellen over een eventuele wachtlijst. De afdeling planning is bereikbaar via 030-228 86 01 van maandag tot en met donderdag.