Inschrijven


Inschrijven gaat eenvoudig via de rode knop op deze pagina. Er zijn geen kosten aan verbonden. Onze afdeling planning verwerkt je gegevens en mailt je een bevestiging met de inloggevens voor de ouderportaal, we stellen ook een overeenkomst op die je digitaal kan goedkeuren als je definitief voor onze kinderopvang hebt gekozen. Vier weken voor plaatsing ontvang je een bevestigingsbrief met alle overige details zoals wenochtenden en speciale formulieren en een factuur voor de plaatsingskosten.

Via de rode button ga je naar een externe weblink die wordt gehost via Kindplanner. De gegevens die ingevuld moeten worden, hebben wij nodig voor de inschrijving. Je gegevens worden verplicht tot 7 jaar na uitschrijving bewaard. Besluit je alsnog geen gebruik te maken van onze opvang, dan worden je gegevens automatisch gewist na 180 dagen.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de privacyverklaring.

Meer weten?
Heb je in de tussentijd vragen? Stel ze gerust aan of via info@mereltje.nl Merel & Danielle kunnen je ook meer vertellen over een eventuele wachtlijst. Hun telefoonnummer is 030-228 86 01 (maandag tot en met vrijdag bereikbaar).

We kunnen ons goed voorstellen dat je van tevoren een kijkje achter de schermen wil nemen. We leiden je graag rond.