Stageplaatsen


Stage bij ’t Mereltje

Op dit moment heeft kinderopvang  ’t Mereltje geen stageplaatsen beschikbaar.

Op het moment dat dit weer wel het geval is zal onze collega Angela Winkel als gediplomeerd praktijkbegeleider je graag onder haar hoede nemen. Net zoals de collega’s met wie je gaat samenwerken.

De waarde van een goede stage
’t Mereltje biedt pedagogisch medewerkers in opleiding de mogelijkheid om stage te lopen in de praktijk. Een goede stageperiode draagt bij tot kwaliteit van toekomstige medewerkers  in de kinderopvang. De stagiaire van nu is de leidster van de toekomst.

Een goede stageperiode betekent dat met de juiste leervoorwaarden en het juiste leerklimaat de stagiaire optimaal leert en zich zo de kennis, houding en vaardigheden die bij het beroep horen vanuit de praktijk eigen kan maken. Het is van belang dat persoonlijke en beroepsmatige competenties (gericht op het aanleren, verbreden en verdiepen van het vakgebied) gerealiseerd kunnen worden.

Interesse?
Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken met Danielle Nijmeijer via pz@mereltje.nl. Zij kan je vertellen of er nog een stageplek beschikbaar is en beantwoorden graag je vragen.