Extra services


Oppasservice - Mereltje+

Een oppas met de vertrouwdheid, kwaliteit, ervaring en flexibiliteit van onze reguliere opvang. Op onze vestigingen aan de Planetenbaan, Choisyweg en Hortensialaan is dat (bij voldoende aanmeldingen) mogelijk.
Vanaf € 7,50 per uur.

Kinderkapper

Dat is makkelijk. Bij ’t Mereltje gaat je kind gewoon op een opvangdag naar de kapper. Via de deurmemo kan je je kleintje aanmelden en de wensen door geven. Wij regelen de rest. € 15,00.

Fotograaf

Elk jaar, in november, laten we prachtige, professionele (familie)foto’s maken. Uiteraard laten we je op tijd weten wanneer de fotograaf langskomt. Vanaf € 7,50.

Ruilen

Een opvangdag ruilen? Zo geregeld! Dit is ons ruilbeleid:  

  • we behandelen je aanvraag binnen twee werkdagen.
  • Ruilingen moeten minimaal 1 werkdag voor de geplande dag van het kind aangevraagd worden via de ouderportaal. Voorbeeld: wanneer een kind op maandag niet komt, moet deze ruiling vrijdag voor 12.00 uur binnen zijn (kdv/bso).
  • Wanneer een kind ziek is en dit kenbaar wordt gemaakt op de dag zelf kan deze dag niet meer worden geruild (kdv/bso).
  • Voor de dagopvang worden alleen de ruilingen in de huidige maand behandeld.
  • Een opvangdag kan worden geruild binnen een periode van twee weken. Met andere woorden: de gewenste opvangdag valt in de twee weken voor of na de huidige opvangdag. Ruildagen worden maximaal een maand en minimaal twee dagen van tevoren (vóór de te ruilen dag) aangevraagd bij de vestigingsmanager van de locatie.

Mijn Mereltje

Vanaf 2015 kun je ook via je smartphone dagen wisselen, foto’s bekijken en vragen stellen. Deze functionaliteiten zijn ook beschikbaar op Mijn Mereltje (zie www.mereltje.nl), ons online portaal voor ouders.

BB TakeAway

Geen tijd om te koken? Maar wel zin in vers en lekker eten? Maak dan kennis met onze maaltijdservice BB TakeAway. Terwijl jij werkt, bereiden de koks van Bubbles & Blessings jouw diner. Thuis hoef je het alleen nog even op te warmen. Vanaf € 3,00.