Extra services


Oppasservice – Mereltje+

Een oppas met de vertrouwdheid, kwaliteit, ervaring en flexibiliteit van onze reguliere opvang. Op onze vestigingen aan de Planetenbaan, Choisyweg  en Hortensialaan is dat (bij voldoende aanmeldingen) mogelijk. Vanaf € 7,50 per uur.

Kinderkapper

Dat is makkelijk. Bij ’t Mereltje gaat je kind gewoon op een opvangdag naar de kapper. Op www.mereltje.nl vind je meer informatie over onze kinderkapper. € 15,00.

Fotograaf

Elk jaar laten we prachtige, professionele familiefoto’s maken. Uiteraard laten we je op tijd weten wanneer de fotograaf langskomt. Vanaf € 7,50.

Ruilen

Een opvangdag ruilen? Zo geregeld! Dit is ons ruilbeleid:  

  • Ruilingen moeten minimaal 1 werkdag voor de geplande dag van het kind aangevraagd worden via de ouderportaal. Voorbeeld: wanneer een kind op maandag niet komt, moet deze ruiling vrijdag voor 12.00 uur binnen zijn (kdv/bso).
  • Wanneer een kind ziek is en dit kenbaar wordt gemaakt op de dag zelf kan deze dag niet meer worden geruild (kdv/bso).
  • Op de bso kunnen alle vakantiedagen tot 3 weken voor de vakantie gegarandeerd worden geruild naar een willekeurige vakantiedag. Omdat ouders pakketten afkopen in de vorm van dagen mogen ook de nationale feestdagen, zoals Koningsdag, worden geruild.
  • Voor de dagopvang worden alleen de ruilingen in de huidige maand behandeld.
  • Een opvangdag kan worden geruild binnen een periode van twee weken. Met andere woorden: de gewenste opvangdag valt in de twee weken voor of na de huidige opvangdag. Ruildagen worden maximaal een maand en minimaal twee dagen van tevoren (vóór de te ruilen dag) aangevraagd bij de vestigingsmanager van de locatie.

Mijn Mereltje

Vanaf 2015 kun je ook via je smartphone dagen wisselen, foto’s bekijken en vragen stellen. Deze functionaliteiten zijn ook beschikbaar op Mijn Mereltje (zie www.mereltje.nl), ons online portaal voor ouders. Gratis.

BB TakeAway

Geen tijd om te koken? Maar wel zin in vers en lekker eten? Maak dan kennis met onze maaltijdservice BB TakeAway. Terwijl jij werkt, bereiden de koks van Bubbles & Blessings jouw diner. Thuis hoef je het alleen nog even op te warmen. Vanaf € 3,00.

Zwemles via 't Mereltje

Op dezelfde dag naar de bso én naar zwemles? Dat kan bij ’t Mereltje. Elk jaar starten in september en februari nieuwe lessen. Je kunt je kind al eerder op de wachtlijst zetten. We informeren jullie direct wanneer er plek is.

De zwemlessen van onze kinderen in De Bilt en Bilthoven vinden plaats op maandag en dinsdag in Zwembad Dijnselburg. Onze kinderen in Zeist zwemmen op  maandag via een vast 5-maandenprogramma in het zwembad van Oud London.

Ook zwemles via ’t Mereltje? Meld je aan via info@mereltje.nl.