Extra services


Oppasservice

Een oppas met de vertrouwdheid, kwaliteit, ervaring en flexibiliteit van onze reguliere opvang. Op onze vestigingen aan de Planetenbaan, Choisyweg  en Hortensialaan is dat (bij voldoende aanmeldingen) mogelijk. Vanaf € 7,50 per uur.

Kinderkapper

Gewoon op een bso-dag naar de kapper. Dat kan bij ’t Mereltje. Anja van Moorselaar, zelf moeder van drie kinderen en jarenlang leidster geweest bij ons, knipt je kind op zijn of haar vertrouwde locatie. Een afspraak maken kan rechtstreeks bij Anja, het liefst via WhatsApp, op telefoonnummer 06 – 13 23 46 37. Een knipbeurt kost € 15,00.

Fotograaf

Elk jaar laten we prachtige, professionele familiefoto’s maken. Uiteraard laten we je op tijd weten wanneer de fotograaf langskomt. Vanaf € 7,50.

Ruilen

Een opvangdag ruilen? Zo geregeld! Dit is ons ruilbeleid:  

  • Je kunt een ruildagen aanvragen via het ouderportaal of bij de vestigingsmanager van je locatie.
  • We behandelen je aanvraag binnen twee werkdagen.
  • Ruilingen moeten minimaal 1 werkdag voor de geplande dag aangevraagd worden via de ouderportaal. Voorbeeld: wanneer een kind op maandag niet komt, moet deze ruiling vrijdag voor 12.00 uur zijn aangevraagd. 
  • Je kunt alleen ruilen binnen de (lopende) maand.
  • Ruilingen zijn nooit gegarandeerd, maar op basis van beschikbaarheid.
  • Wanneer een kind ziek is en dit kenbaar wordt gemaakt op de dag zelf, kan deze dag niet meer worden geruild.
  • Een reguliere opvangdag kan worden geruild binnen een periode van twee weken. De gewenste opvangdag valt dus in de twee weken voor of na de huidige opvangdag. Ruildagen kunnen maximaal een maand en minimaal twee dagen van tevoren (vóór de te ruilen dag) worden aangevraagd.
  • Op de bso kunnen vakantiedagen van vakantie naar vakantie worden geruild. Wel altijd vooruit gepland, dus niet met terugwerkende kracht; als een datum verstreken is, kan deze niet meer worden geruid. Tot 3 weken voor de desbetreffende vakantie zijn alle ruilingen gegarandeerd.

Mijn Mereltje

Een extra dag aanvragen, factuur bekijken, jaaropgave downloaden of een berichtje naar de groep sturen? Je regelt het eenvoudig zelf  in ons ouderportaal. Daarnaast vind je hier foto’s en filmpjes van wat je kind allemaal heeft beleefd op de bso. Handig én leuk.

BB TakeAway

Geen tijd om te koken? Maar wel zin in vers en lekker eten? Maak dan kennis met onze maaltijdservice BB TakeAway. Terwijl jij werkt, bereiden de koks van Bubbles & Blessings jouw diner. Thuis hoef je het alleen nog even op te warmen. Bekijk het heerlijke wisselende menu van Bubbles, maak een keuze en mail deze vóór 14.00 uur naar info@mereltje.nl. Voor je kind(eren) is er het wisselende KidsMenu voor € 3,71. Wij zorgen ervoor dat de maaltijd om 16.30 uur klaar staat op de vestiging van jullie kind. Liever thuisbezorgd? Bestel dan via thuisbezorgd.nl. 

Zwemles via 't Mereltje

Op dezelfde dag naar de bso én naar zwemles? Dat kan bij ’t Mereltje. Elk jaar starten in september en februari nieuwe lessen. Je kunt je kind al eerder op de wachtlijst zetten. We informeren jullie direct wanneer er plek is.

De zwemlessen vinden plaats op maandag en dinsdag in Zwembad Dijnselburg.

Ook zwemles via ’t Mereltje? Meld je aan via info@mereltje.nl.