Organisatie


Meer over ’t Mereltje

Kinderopvang ’t Mereltje is opgericht in 1996 door Jacqueline Teunissen. Wat begon als huiskamerproject met vijf kinderen, groeide al snel uit tot een stamgroep van zestien baby’s, peuters en kleuters in de geheel verbouwde achtertuin.

Een tweede thuis
Inmiddels heeft ’t Mereltje vijf kinderdagverblijven en acht vestigingen voor buitenschoolse opvang. De eenmanszaak ontwikkelde zich tot een b.v. en werd steeds groter en professioneler. Wat onveranderd bleef, is onze ideologie: kinderen een tweede thuis geven. We willen een omgeving creëren waarin ze zich volop kunnen ontplooien in hun eigen tempo. Een plek waar ze heerlijk kunnen spelen en waar ze hun leven samen met anderen delen. Met volwassenen én kinderen.

Doelstelling
Ons streven is het meest gewaardeerde bedrijf te worden voor kinderopvang in Nederland. Zowel voor kinderen, ouders als medewerkers. Respect, flexibiliteit en maatwerk vormen daarvoor de basis.

Het managementteam bestaat uit:

Jacqueline Teunissen, oprichter en directeur
Jeanette Mens, manager operationele zaken en kwaliteit

Marketing en communicatie
Merel van Oorschot

Extern adviseur
Mr. Tonco Roest Crollius

Vestigingsmanagers

De dagelijkse leiding van onze vestigingen is in handen van de vestigingsmanagers: Jessica de Graaf, Anne de Jong, Merel Frehe, Joyce Drost en Esther Banda. Zij sturen een enthousiast team van pedagogisch medewerkers en keukenmedewerkers aan.

Overige afdelingen

Jacqueline en Jeanette worden bijgestaan door onder meer de afdelingen planning (Merel van Oorschot & Danielle Nijmeijer), financiële administratie (Essica van den Hoven en Milka Boog) en personeelszaken (Danielle Nijmeijer). ’t Mereltje beschikt ook over een eigen technische en logistieke dienst.