Tarieven & Pakketten


Uurtarieven 2018 

Vast op ’t Mereltje: € 7,68 per uur
Je kunt kiezen voor een vaste plek vanaf twee dagen in de week. Je kind krijgt dan vaste opvang in de eerste stamgroep. Op extra dagen gaat hij of zij – voor hetzelfde tarief – naar de eerste of tweede stamgroep. Dagen ruilen kan binnen een termijn van twee weken.

Flexibel op ’t Mereltje: vanaf € 7,69 per uur
Met dit pakket kies je voor één vaste opvangdag per week in de eerste stamgroep voor een uurtarief van € 7,69. Die vaste dag kun je aanvullen met extra dagdelen. Je kind gaat dan naar de eerste of tweede stamgroep. Hiervoor betaal je € 8,48 per uur. Deze uren factureren we per maand. Je vraagt de dagdelen gemakkelijk aan via Mijn Mereltje of op de groep van je kind(eren). Reserveer je de dagdelen vóór de eerste week van de voorafgaande maand, dan ben je verzekerd van plek. Ruilen kan binnen een termijn van twee weken.

Vrij op ’t Mereltje:  € 9,00 per uur
Vanaf 24 uur per maand regel je opvang wanneer het je uitkomt. Vrij in te plannen in vier dagdelen in de eerste of tweede stamgroep. Reserveer je die dagdelen vóór de eerste week van de voorafgaande maand, dan ben je verzekerd van plek. Ruilen kan binnen een termijn van een maand.

Peuterochtendopvang: € 7,69 per uur
Een ochtend spelen en leren? Dat kan vanaf 2 jaar in onze peutergroepen. We heten je peuter van harte welkom tussen 08.30 en 09.00 uur. Om 12.00 uur gaan alle kinderen weer lekker naar huis.

Plaatsingskosten
‘t Mereltje berekent geen inschrijfgeld. Bij plaatsing betaal je eenmalig € 100 voor de dagopvang. In dat bedrag zijn twee wenochtenden en administratiekosten inbegrepen.

Rekentool Toeslag Kinderopvang

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....