Tarieven


Uurtarief

Pakketten 2017 [download ‘Pakketten 2017.pdf’]

Vaste plek: € 7,42, opvang vanaf 22 uur per week op vaste dagen

Flex plek: v.a.€ 7,43 Jouw vaste dag (vanaf 11 uur per week) kun je aanvullen met extra dagdelen. Deze factureren we per maand. Je vraagt de dagdelen gemakkelijk aan via Mijn Mereltje of op de groep van je kind(eren). Annuleren is niet mogelijk, ruilen wel.

Vrije plek: v.a. € 8,71 per uur Opvang wanneer het jullie uitkomt. Met een minimale afname van één keer 5,5 uur per week en een maximum van 55 uur per week. Reserveer je de dagen voor de eerste van de voorafgaande maand, dan ben je verzekerd van plek. Ben je later? Overleg dan even met de vestigings-manager. Een dag(deel) annuleren is niet mogelijk, ruilen wel.

PEUTEROPVANG

Elke doordeweekse dag van 08.30 tot 12.00 uur. Deze opvang vind je op onze vestigingen aan de Julianalaan (Bilthoven) en de Hortensialaan (Zeist) en de Planentenbaan (Bilthoven)

Het uurtarief van de peuteropvang is gelijk aan het tarief van de dagopvang (€ 7,42 per uur, 2017). Jullie kindje kan lekker warm eten bij ’t Mereltje, daarna kun je hem of haar ophalen om 12.00 uur. Elke opvangochtend is gericht op lekker spelen, leren en ontwikkelen ­– geheel volgens ons peuterbeleid.

De groepen gaan open vanaf vijf aanmeldingen per dag. Geïnteresseerd? Mail naar planning@mereltje.nl.

Plaatsingskosten

‘t Mereltje berekent geen inschrijfgeld. Bij plaatsing betaal je eenmalig € 100 voor de dagopvang. In dat bedrag zijn twee wenochtenden en administratiekosten inbegrepen.

Ruildag