Activiteiten Vakantie


Voorjaarsvakantie – het programma

 

Het wordt een muzikale voorjaarsvakantie. De hele week draait alles om het thema muziek! Zo gaan we muziekinstrumenten maken, muzieknotenkoekjes bakken en muzieknoten zoeken tijdens een spannende speurtocht. Dinsdag 27 februari gaan we met z’n allen naar Museum Speelklok in Utrecht!

Let op: Is een aanvraag eenmaal bevestigd? Dan kan die niet meer geannuleerd worden. Wel kun je – binnen twee weken – ruilen.

 4 -7 jaar8 - 13 jaar
Maandag 26 februariHet wordt een muzikale voorjaarsvakantie. De hele week draait alles om het thema muziek. Wat hebben we daarvoor nodig? Muziekinstrumenten! Die gaan we vandaag knutselen. Het wordt een muzikale voorjaarsvakantie! De hele week draait alles om het thema muziek. Wat hebben we daarvoor nodig? Muziekinstrumenten! Bespeel jij een instrument? Neem het mee naar de bso, dan geven we een spetterend optreden! Ook gaan we zelf muziekinstrumenten maken.
Dinsdag 27 februariVandaag gaan we naar Museum Speelklok in Utrecht. We stappen in de wondere wereld van zelfspelende muziekinstrumenten en laten ons verrassen door de vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leren we meer over alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel.Vandaag gaan we naar Museum Speelklok in Utrecht. We stappen in de wondere wereld van zelfspelende muziekinstrumenten en laten ons verrassen door de vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leren we meer over alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel.
Woensdag 28 februariWe gaan bakken. Van bladerdeeg of koekjesdeeg maken we muzieknoten. Leuk en vooral: lékker! Van brooddeeg gaan we muzieknoten maken. Misschien lukt het zelfs wel om een instrument te maken van het deeg.
Donderdag 1 maartOnze unieke Muziek Quiz gaat over de favoriete muziek van de bso-kinderen. Een feest van herkenning waarop we dansen en meezingen, terwijl de spanning stijgt: wie kent de meeste favoriete liedjes van zijn medespelers? De mini-disco op het eind maakt het feest compleet.We gaan ons oude Stormvogel-lied nieuw leven inblazen. Maar dan wel met onze eigen draai: als echte singer-songwriters gaan we het herschrijven tot óns Stormvogel-lied. We sluiten af met een coole karaoke.
Vrijdag 2 maartEen speurtocht helemaal in het thema Muziek. Wie vindt de meeste muzieknoten?Een speurtocht helemaal in het thema Muziek. Wie vindt de meeste muzieknoten?