Algemene Informatie


Op onze bso’s zorgen we voor de juiste balans tussen vrijheid, structuur en creativiteit. We laten jullie dit graag in de praktijk zien. planning@mereltje.nl

Slider

Vast middagschema

Tijdens de korte en intense middagen die wij met de kinderen hebben bieden we rust momenten aan terwijl de kinderen over hun dag vertellen en lekker smikkelen aan de groenten of fruit snack. Maar bieden we ook activiteiten zoals theaterlessen, sportlessen en knutselactiviteiten aan.

Shuttel

We brengen de kinderen naar zwemles, sporten ( binnen gemeente). Dit allemaal in onze hippe stints. Zijn de kinderen ook lekker buiten.

}

Openingstijden Bso

Onze bso is van maandag tot en met vrijdag na schooltijd geopend. Ook op studie- en vakantiedagen zijn kinderen bij ons van harte welkom van 07.30 tot 18.30 uur, met een maximale afname van 11 uur per dag. Ophalen kan van 16.30 tot 18.30 uur. Een half uur eerder brengen of halen is altijd bespreekbaar en kan tot 48 uur van tevoren worden aangegeven. Bespreek het alsjeblieft even met de vestigingsmanager. Voorschoolse opvang

Vanaf 1 januari 2014 biedt ‘t Mereltje voorschoolse opvang aan op de Julianaschool, Damiaanschool, Rietakkerschool en de Wereldwijs. Van 7.00-7.30 uur tot 8.30 uur vangen we de kinderen op. Uiteraard brengen we ze op tijd naar hun eigen klas. Het tarief voor voorschoolse opvang is gelijk aan het bso-tarief.