Heb je jullie kind al aangemeld voor de herfstvakantie? Geef alsjeblieft je planning door vóór maandag 25 september 10:00 uur.

Tot 10:00 uur op 25 september kun je vakantiedagen aanvragen of ruilen via Mijn Mereltje. Heb je een 46- of 52-wekenpakket? Dan kun je voor de bso-vakantie dagen ruilen of eventueel extra kopen. Voor het 40-wekenpakket kun je extra dagen kopen. Tip: plan vakanties zoveel mogelijk vooruit op Mijn Mereltje. Zo ben je op het juiste moment verzekerd van een plekje op de bso. Dagen met terugwerkende kracht ruilen, is helaas niet mogelijk.

Let op: is een aanvraag eenmaal bevestigd? Dan kun je deze alleen ruilen binnen twee weken. We kunnen bevestigde aanvragen niet annuleren. 

Programma

Binnen (en buiten) ons vakantiethema Boekenwurm doen we allerlei leuke opdrachten, activiteiten en uitjes. We gaan weer kunstzinnig, smaakvol, fantasierijk, origineel en vindingrijk aan de slag. Doe je mee in de herfstvakantie?

4 – 7 jaar 8 – 13 jaar
Maandag 16 oktober De eerste dag van de vakantie toveren we samen onze bso om tot spookhuis. De hele ruimte – en ook wij zelf gaan giga-griezelig de dag door. De eerste dag van de vakantie toveren we samen onze bso om tot spookhuis. De hele ruimte – en ook wij zelf gaan giga-griezelig de dag door.
Dinsdag 17 oktober Volg de spookjes. In het bos (bij de eigen bso) doen we een spannende, griezelig gezellige speurtocht. In de middag maken we van bladerdeeg en grote knakworstjes leuke mummies. Een uitje voor alle kinderen die hun A- en B-zwemdiploma hebben. We gaan een middagje zwemmen bij zwembad Dijnselburg en duiken daar de enge spinnen van de bodem in het zwembad.
Woensdag 18 oktober Een dag boekenpret. Op ontdekkingstocht in bibliotheek De Punt (Zeist) en Het Lichtruim (Bilthoven). Lekker neuzen tussen de boeken. Ook gaan we zelf pompoensoep maken. Een dag boekenpret. Op ontdekkingstocht in bibliotheek De Punt (Zeist) en Het Lichtruim (Bilthoven). Lekker neuzen tussen de boeken. Ook gaan we zelf pompoensoep maken.
Donderdag 19 oktober Met alle schatten die we zelf in het bos vinden, versieren we herfstkransen. In de middag bakken we ons eigen broodje boven het kampvuur. Als dat niet klinkt (en ruikt) als vakantie … Met alle schatten die we zelf in het bos vinden, versieren we herfstkransen. In de middag bakken we ons eigen broodje boven het kampvuur. Als dat niet klinkt (en ruikt) als vakantie …
Vrijdag 20 oktober Een uitje naar de Boswerf in Zeist waar we lekker met elkaar lunchen. Een uitje naar de Boswerf in Zeist waar we lekker met elkaar lunchen.