Foto: Hans Lebbe

Het was een drukte van belang, donderdag 26 april tijdens de Opa & Oma High Tea van ’t Mereltje. Alle vestigingen hadden de grootouders uitgenodigd om een kijkje te nemen achter de schermen van de kinderopvang. En te genieten van een heerlijke high tea met lekkernijen van Bubbles & Blessings én de kinderen zelf!

Elke vestiging had er een eigen feestje van gemaakt. Binnen, buiten, overal was wat te doen en vertelden de medewerkers van ’t Mereltje over hun werk en de kinderopvang. Grootouders, ouders en de kinderen deden spelletjes met elkaar en gingen samen kijken op hun plekje in ’t Mereltje.

“Het is vaak voor grootouders even wennen als hun kleinkind naar de kinderopvang gaat”, vertelt Jacqueline Teunissen directeur van ’t Mereltje. “In hun tijd was dat nog niet en is het soms moeilijk te begrijpen. Met deze dag geven wij hen de kans om een kijkje in de in onze kinderopvang te nemen, waardoor ze een beter gevoel krijgen over de opvang van hun kleinkind en zien dat we hun kleinkinderen een echt thuis bieden.”

Inzameling voor KiKa
Middelpunt van de activiteiten was de inzameling voor KiKa. Merel van Oorschot, manager van ’t Mereltje: “Speciaal voor deze middag hebben we een boek ter beschikking gesteld: Raad eens hoeveel ik van je hou. Bij elke donatie vanaf twee euro kregen de opa’s en oma’s het boek mee naar huis.”

Daarnaast had de leiding cakejes gebakken die de kinderen hebben verkocht. De opbrengst hiervan ging ook in de collectebus van Kika!